“Jer Nas se tiče i ceste imaju priče”

Danas je održana prezentacija za javnost projekta”Jer NAS se tiče i ceste imaju priče”❗U nastavku pročitajte riječi naših učenika – organizatora i realizatora projekta.

Iz malog dijela priloženih slika vidjet ćete da je atmosfera bila odlična, prisutni gosti su bili oduševljeni a mnogi su ostali bez riječi. Drago nam je što se veliki broj uzvanika odazvalo na naš poziv, iako smo zbog epidemioloških mjera bili uskraćeni i ograničeni s brojem pozivnica. Sretni smo sto smo dobili podršku, kako naših građana tako i određenih ustanova. Napominjemo da se naš projekat ovdje ne završava, nastavljamo dalje ❗

Danas su nam se otvorile nove prilike, a jedna od njih je emisija na RTV Cazin, o kojoj ćete uskoro biti više obavješteni.Ekipu, koja je vrijedno radila na ovom velikom i značajnom projektu, čine: Almedina Ćehić, Berina Beganović, Aldina Hadžić, Lejla Dizdarević, Salkić Hajra, Abdić Amra, Durić Amra, Jašaragić Rijalda, Kovačević Veldin, Muranović Elmedin, Duraković Armin, Čataković Dženis, učenici lV razreda Tehničara drumskog saobraćaja.Ali naravno sve to uz podršku i pomoć našeg profesora i mentora Žunić Aladina.

➡️Ponosni smo što imamo ovakve učenike koji mogu biti primjer svim generacijama❗Reportažu o današnjem događaju pogledajte večeras na RTV Cazin.